Benieuwd naar wat ik eerder schreef? En welke bedrijven ik heb geholpen? Bekijk mijn portfolio.

Productteksten en nieuwsbrieven

Teksten DeOnlineDrogist.nl

Voor DeOnlineDrogist schrijf ik verschillende online content – SEO proof uiteraard. Mijn (bio)medische achtergrond en komt van pas bij het schrijven over allerhande drogisterij artikelen. Van producttekst tot nieuwsbrief. En van teksten over een zalf voor de droge huid tot aan kruidensupplementen. Ik spaar ze allemaal.

Productteksten nieuwe consumentenwebsite

productTeksten Bonusan

Ik werk mee aan de productie van de teksten voor de nieuwe consumentenwebsite van Bonusan. Bonusan maakt hoogwaardige voedingssupplementen en heeft hierover veel kennis in huis. De uitdaging is om deze kennis te verwerken, terwijl we ondertussen de teksten toegankelijk houden voor de consument.  

Communicatie voor SIILO

SiILO

Siilo is de veilige messaging app voor zorgprofessionals. Voor Siilo schrijf ik onder andere webteksten, nieuwsberichten, blogs en social media posts. Mijn medische kennis komt van pas bij het schrijven van teksten gericht op de doelgroep: zorgprofessionals. Ik ben ook betrokken bij de communicatie voor Prisma, het netwerk dat snelle communicatie tussen medisch specialisten en huisartsen verbetert.

We produceren ook content om kennis uit de waardevolle Prisma kennisbank breed te delen. Onlangs schreef ik bijvoorbeeld een podcast uit tot een bijpassend artikel over leverenzymstoornissen in de huisartsenpraktijk. 

Webtekst A.vogel

Hooikoorts symptomen – 16 tips bij hooikoortsklachten

Al jaren schrijf ik voor A.Vogel webteksten. Ik schreef onder andere deze tekst over hooikoortsklachten. Het is mijn opdracht om informatieve, goed leesbare en begrijpelijke artikelen te schrijven voor de consument, die tevens goed gevonden worden online. 

Producten OvaBalance supplementen 

Productteksten voedingssupplementen

Voor ovabalance schreef ik alle productteksten. Het gaat om teksten over voedingssupplementen die de juiste claims communiceren met de consument. En daarnaast, niet geheel onbelangrijk, ook converterend zijn.

Webtekst IPractice 

Acceptance & Commitment Therapie

Voor iPractice schrijf ik met grote regelmaat nieuwe webteksten. Daarmee bieden we de lezer duidelijke informatie en blijft de website van iPractice goed vindbaar in zoekmachines.

Blogs Flinndal

Blog over een hoge bloeddruk

Voor Flinndal schreef ik blogs. Met blogs bereik je meer klanten, blijft je website up to date en vooral ook zichtbaar in zoekmachines. Bovendien inspireer je met het delen van de blogs op social media je volgers met een nieuwtje of tips.

Project Crohn en colitis ulcerosa vereniging 

Hoofd- en eindredactie Crohniek Kinderwens

Voor de Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland mocht ik onlangs een mooi project uitvoeren: het schrijven van de Crohniek Kinderwens. Een themanummer van het patiententijdschrift van de vereniging. Eerst heb ik in overleg de inhoud van het blad bepaald, waarna ik kon beginnen aan de invulling ervan. Vele interviews en telefoongesprekken verder was daar een tijdschrift, compleet met alle informatie die de patiënt nodig heeft.

Webteksten voor 1ZA eerstelijns zorgadvies

Webteksten 1ZA

Voor 1ZA, projectleider voor gezondheidscentra in de eerstelijnszorg, mocht ik de webteksten voor de gloednieuwe site opstellen. Na een interview met de eigenaar van het bedrijf ben ik aan de slag gegaan. Een compleet pakket van homepage, over ons pagina en een pagina over de werkwijze heb ik opgeleverd.

Contact

Neem vrijblijvend contact op:

Simone Bosters is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel op nummer 65253663

Het btw-identificatienummer: NL001140172B58

Medisch Tekstschrijver Simone Bosters Gezondheid