Simone Bosters-van den Bighelaar

Medisch Tekstschrijver

Medisch Tekstschrijver Simone Bosters Gezondheid

Tijdens mijn opleiding tot Biomedisch wetenschapper, kwam ik erachter dat niet het medisch onderzoek zelf, maar schrijven en voorlichten mijn passies zijn. Tijdens mijn  studietijd en ook nog jaren daarna schreef ik voor de redactie van de Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland. Na mijn studie ben ik als webredacteur gestart bij Medical Media. Ik werkte als webredacteur en vervolgens ook als eindredacteur voor de websites Gezondheidsplein.nl en Ziekenhuis.nl. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor de social media accounts en hield ik me bezig met het produceren van patiëntfolders voor ziekenhuizen. 

Wat doe ik nu?

Inmiddels werk ik al jaren voor mijn eigen bedrijf: ik schrijf teksten voor opdrachtgevers. Ik vind het leuk en een uitdaging om inhoudelijke (medische) informatie goed en begrijpelijk te communiceren. Met wervende (web)teksten en blogs weet ik de doelgroep te bereiken en de juiste snaar te raken.

Mijn opdrachtgevers zijn onder andere gezondheidswebsites, patiëntverenigingen, ondernemers in de zorg en de voedingssupplementenbranche.

Mijn team

Tegenwoordig ben ik niet meer de enige schrijver binnen mijn bedrijf. Ik werk vanwege de grote vraag naar teksten samen met een team van schrijvers die ook een medische achtergrond hebben en/of ervaring met schrijven over voedingssupplementen. Ik ben en blijf altijd het aanspreekpunt en doe de eindredactie.

Ik zou jou ook graag helpen

Als fysiotherapeut of verloskundige bijvoorbeeld, heb je vooral aandacht voor je patiënt. En niet zoveel tijd om je site te vullen met goede content. En als ondernemer in de voedingssupplementenbranche vind je teksten schrijven wellicht een tijdrovende klus, omdat je rekening moet houden met claims op voedingssupplementen. Ik ondersteun je hierbij en neem je deze klus graag uit handen.

 

Medisch Tekstschrijver Simone

Contact

Neem vrijblijvend contact op:

Simone Bosters is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel op nummer 65253663

Het btw-identificatienummer: NL001140172B58

Medisch Tekstschrijver Simone Bosters Gezondheid

Stuur me een bericht

Neem vrijblijvend contact met mij op.

Privacyverklaring