Simone Bosters-van den Bighelaar, (medisch) Tekstschrijver

Tijdens mijn opleiding als Biomedisch wetenschapper, kwam ik erachter dat niet het medisch onderzoek zelf, maar schrijven en voorlichten mijn passies zijn. Tijdens mijn  studietijd en ook nog jaren daarna schreef ik voor de redactie van de Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland. Na mijn studie ben ik als webredacteur gestart bij Medical Media. Ik werkte als webredacteur en vervolgens ook als eindredacteur voor de websites Gezondheidsplein.nl en Ziekenhuis.nl. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor de social media accounts en hield ik me bezig met het produceren van patiëntfolders voor ziekenhuizen. 

Wat doe ik nu?

Inmiddels ben ik voor mijzelf begonnen en werk ik voor opdrachtgevers. Ik vind het leuk en een uitdaging om inhoudelijke (medische) informatie goed en begrijpelijk te communiceren. Met wervende (web)teksten en blogs weet ik de doelgroep te bereiken en de juiste snaar te raken.

Mijn opdrachtgevers zijn onder andere gezondheidswebsites, patiëntverenigingen en ondernemers in de zorg en de voedingssupplementenbranche. 

Ik zou jou ook graag helpen

Als fysiotherapeut of verloskundige bijvoorbeeld, heb je vooral aandacht voor je patiënt. En niet zoveel tijd om je site te vullen met goede content, of om nieuwe invalshoeken te bedenken voor je Instagram feed. En als ondernemer in de voedingssupplementenbranche vind je teksten schrijven wellicht een tijdrovende klus, omdat je rekening moet houden met claims op voedingssupplementen. Ik kan je hierbij ondersteunen.

Medisch Tekstschrijver Simone

Stuur me een bericht

Neem vrijblijvend contact met mij op.

Privacyverklaring