Selecteer een pagina

Even voorstellen…

Ik ben Simone Bosters en tijdens mijn opleiding als Biomedisch wetenschapper, kwam ik erachter dat niet het medisch onderzoek zelf, maar schrijven en voorlichten mijn passies zijn. Tijdens mijn  studietijd en ook nog jaren daarna schreef ik voor de redactie van de Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland. Na mijn studie ben ik als webredacteur gestart bij Medical Media. Ik werkte als webredacteur en vervolgens ook als eindredacteur voor de websites Gezondheidsplein.nl en Ziekenhuis.nl. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor de social media accounts.

Verder hield ik me bezig met het produceren van patiëntfolders voor ziekenhuizen. Ik produceerde de folders niet alleen, ik onderhield ook contact met communicatiemedewerkers binnen de ziekenhuizen en ik wierf artsen die folders wilden controleren op medische juistheid.

Wat doe ik nu?

Inmiddels ben ik voor mijzelf begonnen en werk ik voor opdrachtgevers. Ik vind het leuk en een uitdaging om inhoudelijke (medische) informatie goed en begrijpelijk te communiceren. Met wervende teksten weet ik de doelgroep te bereiken en de juiste snaar te raken.

Mijn opdrachtgevers zijn onder andere grote gezondheidswebsites, maar help ook graag patiëntverenigingen en ondernemers in de zorg met hun website en social media kanalen.

Ik zou jou ook graag helpen

Als ondernemer in de zorg heb je vooral aandacht voor je patiënt en niet zoveel tijd om je site te vullen met goede content, of om nieuwe invalshoeken te bedenken voor je Instagram feed. Ik kan je hierbij ondersteunen.