Diensten

Teksten

Medische informatie vertalen naar begrijpelijke tekst? Een producttekst bij een voedingssupplement? Een arts interviewen (en begrijpen wat hij of zij te vertellen heeft) of spreken met een patiënt? En ik help je ook bij het verbeteren van je huidige teksten of webpagina’s.

Blogs

Maandelijks of – beter nog – wekelijks een nieuwe update op je blog? Ik schrijf je verhaal graag voor je op, zodat jij door kunt gaan met waar je goed in bent. Uiteraard SEO proof en in de gewenste schrijfstijl.

SEO

Met uitgebreide ervaring in SEO-proof schrijven, zorg ik ervoor dat je teksten goed gevonden worden. Bij het schrijven van webteksten doe ik eerst zoekwoordenonderzoek.

Je bestaande webteksten SEO-proof laten maken? Dat kan natuurlijk ook. 

Mijn expertise: Voedingssupplementen

Als medisch tekstschrijver hebben de meeste teksten die ik schrijf een gezondheidsgerelateerd onderwerp. Mijn achtergrond is medisch (ik heb Biomedische wetenschappen gestudeerd) en mijn interesse ligt bij gezondheid. Ik schrijf bijvoorbeeld informatieve teksten, blogs of productteksten over voedingssupplementen.

Ik ben thuis in de wondere wereld van claims op voedingssupplementen. Want laten we even eerlijk zijn: het is best een klus om uit te zoeken welke claims nou wel en welke niet zijn toegestaan. Ik neem je dit uit handen en schrijf een correcte tekst, die ondanks het feit dat bepaalde claims soms niet mogelijk zijn, toch converteren en goed vindbaar zijn in Google.

Contact

Neem vrijblijvend contact op:

Simone Bosters is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel op nummer 65253663

Het btw-identificatienummer: NL001140172B58

Medisch Tekstschrijver Simone Bosters Gezondheid