Mijn expertise: Voedingssupplementen

Als medisch tekstschrijver hebben de meeste teksten die ik schrijf een gezondheidsgerelateerd onderwerp. Mijn achtergrond is medisch (ik heb Biomedische wetenschappen gestudeerd) en mijn interesse ligt bij gezondheid. Ik schrijf bijvoorbeeld informatieve teksten, blogs of productteksten over voedingssupplementen.

Ik ben thuis in de wondere wereld van claims op voedingssupplementen. Want laten we even eerlijk zijn: het is best een klus om uit te zoeken welke claims nou wel en welke niet zijn toegestaan. Ik neem je dit uit handen en schrijf een correcte tekst, die ondanks het feit dat bepaalde claims soms niet mogelijk zijn, toch converteren en goed vindbaar zijn in Google.

Tekstschrijven

Medische informatie vertalen naar begrijpelijke tekst? Een producttekst bij een voedingssupplement? Een arts interviewen (en begrijpen wat hij of zij te vertellen heeft) of spreken met een patiënt? Informatief of juist persoonlijk? Ik werk het uit tot een helder verhaal. 

Webredactie

Je webteksten SEO-proof laten maken? Maandelijks of (beter nog) wekelijks een nieuwe update op je blog? Ik schrijf je verhaal graag voor je op, zodat jij door kunt gaan met waar je goed in bent. En ik help je ook bij het verbeteren van je huidige teksten of webpagina’s.

Social Media

Een duwtje in de rug nodig bij je social media activiteiten? Ik denk graag met je mee! Zo vullen we samen je tijdlijn. Ik ben dol op Instagram en heb ook de nodige ervaring met YouTube, dus ik brainstorm graag met je mee om ideeën op te doen voor het optimaliseren van je account en het maken van nieuwe content.

Heldere teksten – Een goed verhaal

Neem vrijblijvend contact op